30 Kasım 2011 Çarşamba

Pis Yedili Yeni Bölüm Show TV Canlı İzle

Pis Yedili Yeni Bölüm Show TV Canlı İzle
Canlı İzle

Pis Yedili Yeni Bölüm Show TV Canlı İzle - Kesintisiz - Donmadan - HD İzle... Pis Yedili Her Salı Yeni Bölümü İle Saat 20:00'da Show TV'de..

Pis Yedili, okudukları lisede çıkan yangın sonucu açıkta kalan yedi liseli gencin, zorunluluktan geçiş yaptıkları özel bir kolejde ikoncanlar adını taktıkları yeni kolejli arkadaşlarıyla aralarında geçen atışmalı ve eğlenceli diyaloglarla dolu bir okul hikayesi.

İstanbul'un varoş mahallelerinden birindeki yoksul öğrencilerin okuduğu devlet lisesi çıkan yangın sonucu kül olur. Milli Eğitim'deki idealist danışman Filiz hanım, öğrencileri tıklım tıkış diğer ilçe liselerine yerleştirir ama yedi öğrenciye gidecekleri bir okul bulamaz. Tek seçenek ilçe sınırları içindeki zenginlerin ve yüksek bürokratların çocuklarının okuduğu Özel Girişim Koleji gibi gözükmektedir. Filiz hanım bu Yedi öğrenci için okulun kapısını çaldığında terslenir. Ama pes etmez ve zorla da olsa yedi fakir öğrencinin zenginlerin okuduğu bu koleje kabul edilmelerini sağlar.

Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin not ortalamalarını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz öğretmenin destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.

Mahallenin haytaları, zengin ailelerin çocuklarıyla aynı çatı altında buluşunca çatışmalar da başlar. Çünkü okulun yedi yeni öğrencisi tam bir Pis Yedili çetesi gibidir. Her birinin de lakapları vardır. Bayrampaşalı, Orço, Pc ve Trafo lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı nedeniyle Cimbom, esmerliği yüzünden Kara Biber, her işe karışması nedeniyle adı Salça'ya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üzerine getirecektir.

Okulun modern ve çağdaş yapısı alıştıkları bir şey değildir ama hem uyum hem uyumsuzlukla dolu günler içerisinde yeni yuvalarını da sahipleneceklerdir. Burada aşık olacaklar, burada dövüşecekler, burada başaracaklardır.

28 Kasım 2011 Pazartesi

Hande Ataizi İle İzdivaç TNT Canlı İzle

Hande Ataizi İle İzdivaç hem eğlendiriyor, hem evlendiriyor!

Yüzleri güldüren, bekarları evlendiren program İzdivaç, bundan böyle yeni saatinde sizlerle.

Hayatın ritmini aşkla buluşturan program İzdivaç, renkli adayları ve ilginç sürprizleriyle 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 14:30'da TNT'de.

27 Kasım 2011 Pazar

Giresunspor - Denizlispor Maçı TRT 1 Canlı İzle

Giresunspor - Denizlispor Maçı TRT 1 Canlı İzle
Canlı İzle


►Bank Asya 1. Lig Giresunspor - Denizlispor mücadelesi bugün saat 13.25'te TRT 1' de.
►Tam Ekran Yapmak İçin Ekrana Çift Tıklayın.
►Yayın Açılmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz.

22 Kasım 2011 Salı

Yer Gök Aşk Yeni Bölüm - Fox Tv Canlı İzle

 
Aşk,kaderine karşı çıkmaktır...
Yer Gök Aşk Her Pazartesi 20:30'da Fox Tv'de

Kapadokya'nın nefes kesen güzelliklerinde geçen aşk hikayesinde taşlar yerinden oynuyor.aşk üçgeninde dengeler değişiyor.Toprak, Yusuf yüzünden kırılan kalbini yeni bir hayta başlayarak onarıyor.Havva ile Yusuf ise yepyeni bir hayata adım atıyor.Yer Gök Aşk, yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni aşklarla devam ediyor...

Oynayan
Murat Ünalmış Birce Akalay Tuvana Türkay Kanbolat Görkem Arslan Işıl Yücesoy Ulvi Alacakaptan Erman Okay Levend Yılmaz Ayşegül Günay Selma Kutluğ İpek Erdem Emir Benderlioğlu Yılmaz Calayır Uğur Arslan Firdevs Vüdül Erhan Duran

İstanbul'un Altınları Canlı İzle


İstanbul'un Altınları
Canlı İzle
Türü:Yerli Dizi
Tarih-Saat:
22.11.2011  20:00
Reşat'ın başka bir kadına aşık olduğunu itiraf etmesi üzerine Mihrap (yani İsmet), Reşat'ı izlemeye karar verir. Tam bu esnada aklı bir gidip bir gelen Saadet, İsmet'i ölen gelini zannedince, İsmet; Reşat'la aynı evde kalmaya başlar ve anneye sözde evlilik oyunu oynarlar. İsmet, bu vesileyle Reşat'ı da yakın takibe başlar. Bu arada İsmet'le Reşat'ın Saadet'e karşı evlilik oyunu oynadığını bilmeyen Fahri, kahrolur. Acısını içine gömer ve kendisini ofise kapatır. Ahmet ve Tankut, onun yalnızlığına son vermek için ona derdini anlatacağı bir cansız manken hediye ederler. Mankene "candy" adını veren Fahri'nin tüm dünyası değişir. Yine komik ve eğlenceli bir bölümle İstanbul'un Altınları, 22 Kasım Salı günü saat 20:00'de Atv'de... Yapımcı : Calinos Yönetmen : Celal Kadri Kınoğlu - Birkan Uz Senaryo : Haluk Özenç Oyuncular : Haluk Bilginer (Reşat Altın), Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Salih Kalyon (Ahmet), Defne Yalnız (Emine), Gürgen Öz (Tankut), Funda Eryiğit (Ayşegül), Nadir Sarıbacak (Fahri Altın), Taner Ölmez (Mustafa), Pınar Göktaş (Monika) ve Ani İpekkaya (Saadet)

19 Kasım 2011 Cumartesi

Yahşi Cazibe Atv Canlı İzle

Yahşi Cazibe
Canlı İzle
Türü:Yerli Dizi
Tarih-Saat:
19.11.2011  20:00
Simge, mezun olduğu lisenin mezunlar toplantısına Kemal’le katılmak ister. Kemal Simge’nin ısrarına dayanamayıp geceye gitmeyi kabul eder ama bu sefer de Cazibe’nin restiyle karşı karşıya kalır. Gökşen de aynı liseden mezundur ve o da Cazibe’yi davet etmiştir. Eğer Simge’yle giderse Cazibe’nin de Gökşen’le gideceğinden korkan Kemal, Cazibe’ye şirkette mesaiye kaldığı yalanını söyler. Öte yandan Itır, sevdiği bir yabancı müzik grubunun konserine gitmek için babasından para ister ama Kemal biletleri pahalı bulup para vermez. Bunun üzerine babasına küsen Itır, hayatında ilk defa çalışıp para kazanmaya karar verir. Yapım: Süreç FilmYönetmen: Bora OnurSenaryo: Gani Müjde – Tükenmez KalemOyuncular : Hakan Yılmaz (Kemal), Aslıhan Gürbüz (Cazibe Abbasova), Gökçe Özyol (Barış), Hande Katipoğlu (Simge), Serhat Özcan (Medeni), Mertcan Sevimli (Bersan), Tuğçe Kıltaç (Gül), Sezai Aydın (Patron Hulusi), Eray Türk (Mahsun), Serhan Arslan (Erdoğan), Sinan Çalışkanoğlu (Ejder), Şeyla Halis (Fakriye)

18 Kasım 2011 Cuma

Hayat Devam Ediyor Atv Canlı İzle


Hayat Devam Ediyor

Türü:Yerli Dizi
Tarih-Saat:
18.11.2011  20:00
Canlı İzle
Toprağından sökülürse öleceğini düşünen Doğu Beyazıt’lı Dede İbrahim, onun oğlu çömlekçi İsmail, İsmail’in iki eşi ve yedi çocuğunun yaşamak zorunda kaldıkları hayatlarını ele alan projede en genel anlamında kumalık, aile içi iktidar çatışmaları ve bu aileyi parçalanmaya götürecek büyük kente göç teması işlenmektedir. Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret’ten 4, aşık olup Kudret’in üzerine kuma getirdiği Cennet’ten ise 3 çocuğa sahiptir. Bakırcı ailesinin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem’le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem’le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas’ın 15 yaşındaki Hayat’ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas’a verirler… 1.Bölüm Özeti:Hikâye Doğu Beyazıt’ta başlar. Çömlekçi bir babanın kızı Hayat evlenmeyi düşündüğü Kerem’le birlikte olmuş ve bu aile çevresince duyulunca ölüm kararı alınmıştır. Kerem de zorla amcasının kızı ile nişanlanınca Hayat’ın umutları iyice tükenmiştir. Bu arada aile işleri kötü gittiği için İstanbul’a taşınmaya hazırlanmaktadır. Bir taraftan da Kudret ve kuması Hayat’ın annesi Cennet arasında da sürekli bitmek bilmeyen bir husumet sürmektedir. Kudret kendisiyle ve çocuklarıyla ilgilenilmediğini düşündüğü için hırsını kuması Cennet’ten ve çocuklarından çıkarmaktadır. Baba İsmail İstanbul’daki oğlu Siraç’la bağlantı içinde ve taşınmaya hazırlanırken eşrafın zenginlerinden Abbas da kendine ikinci eş olarak Hayat’ı istemektedir. İsmail başta kesinlikle karşı çıksa da Hayat’ın olayı duyulduktan sonra kızı vermek zorunda kalırlar. Abbas’ın oğlu Berat ile birlikte olan Zeliha, başta kendisine gelindiğini zanneder ancak gerçeği öğrendiğinde o da yıkılır. Ancak istenmeyen düğün bir şekilde olur ve Hayat’la Abbas evlenir…Yapımcı : Boyut Film / Murat TokatYönetmen : Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun KırmızıgülOyuncular : Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miraloğlu, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül, Çağla Şimşek

Bedelli Askerlik Çıktı

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı düzenlemede yaş sınırının 30, ücretin ise 25 bin lira olması bekleniyor. 4 taksitte alınacak para şehit aileleri ve terör mağdurlarına verilmek üzere özel fonda toplanacak.

Yüzbinlerce kişinin merakla beklediği bedelli askerlikle ilgili yasal düzenleme Bakanlar Kurulu’nda imzaya açıldı. Ayrıntılarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı düzenlemede yaş sınırının 30, ücretin ise 25 bin lira olması bekleniyor. Şehit aileleri ve terör mağdurlarının kullanacağı özel fona gidecek olan toplanan paranın 4 taksitte alınacağı ifade ediliyor. Düzenlemede geliri olmayan için, “kamu görevi ile ödeme” gibi sürpriz bir maddenin de olabileceği belirtiliyor.
Başbakan Erdoğan’ın gelecek hafta çıkacağını söylediği bedelli askerlik düzenlemesi ile ilgili somut adım atıldı. Düzenleme, TBMM’ye gönderilmek üzere önceki akşam bakanların imzasına açıldı. Konuyu özellikle Erdoğan’ın açıklamak istemesinden dolayı da hazırlanan taslakla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
Kulislere sızan bilgilere göre, yaş sınırı 30 olarak belirlendi. Buna göre, düzenlemeden 400 bin kişi yararlanabilecek.

Döviz değil Türk Lirası
Bedelli askerlik için ödemelerin euro değil TL olarak alınacağı belirtiliyor. Rakamın da 25 bin TL olması bekleniyor. Bedelliden yararlanacaklara, 25 bin TL’yi 4 taksitte ödeme imkanı da sunulacak.
40 yaş üstü için, daha yüksek bir miktarın belirlendiği ifade ediliyor.
Bedelliden yararlanacakların 21 gün askerlik yapacağı belirtiliyor. Bedelli askerlikten yararlanmak için eğitim şartı da aranmayacak. Asker ise bedelli askerliğin üniversite mezunlarına uygulanmasını istiyordu.

Fon oluşturulacak
Ak Parti hükümeti, toplanan paralar için ayrı bir fon oluşturacak. Bu fonda toplanan paraların da şehit yakınları ve terör mağdurları için kullanılacağı öğrenildi.
Ak Parti hükümeti, en geç gelecek hafta bedelli askerlik düzenlemesini TBMM’den geçirmeyi planlıyor.

SÜRPRİZ DE OLABİLİR
Bedelli askerlikle ilgili tasarının Başbakan Erdoğan açıklamadan kamuoyuna sızmaması için bakanlara da sadece imza bölümünün gönderildiği ve içeriğinin gönderilmediği öğrenildi. Tasarının çok gizli tutulması nedeniyle, konuşulanların dışında çok sürpriz maddelerin de olabileceği kulislerde dillendiriliyor.


Geliri olmayana kamu görevi 
Askerin “zengin-fakir adaletsizliği olmasın” talebi, düzenlemede, CHP’nin daha önce kamuoyuna açıkladığı önerisine benzer biçimde yer buldu. Düzenlemede geliri olmayan için, “kamu görevi ile ödeme” gibi sürpriz bir maddenin de olabileceği belirtiliyor. Bunun nasıl uygulanacağı merak konusu olurken işsiz ve geliri olmayanın kamu görevi yaparak askerlik hizmetini yapmış sayılacağı kaydediliyor.

CHP: Başbakan dediğimize geldi
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, bedelli askerlik konusunda daha önce kanun teklifi verdiklerini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teklifi eleştirdiğini belirterek, “Sayın Başbakan, bedelli askerlik konusunda kuzu kuzu CHP’nin çizgisine gelmiştir” dedi.


125 bin kişi yararlandı
Bedelli askerliğin son 3 uygulamasından toplam 125 bin 834 kişi yararlandı. Son olarak İzmit ve Gölcük depremlerinden sonra uygulanan bedelli askerlik, Hazine’ye 315 trilyon TL tutarında gelir sağlamıştı. 1987’de 18 bin 433, 1992’de 35 bin 111 ve 1999’da 72 bin 290 vatandaş bedelli askerlik uygulamasından yararlandı.

İnternet Kullanmayanların Sayısı Düşüyor

İngiltere'de yapılan araştırmalara göre, interneti hayatında bir kez bile kullanmayan insanların sayısı gittikçe düşüyor. Özellikle yaşlı insanların internete ilgisi artış gösteriyor.

Ulusal İstatistik Bürosu'nun yaptığı araştırmalar, İngiltere'de hiç internet kullanmayan insan sayısının 8.4 milyon kişiye kadar gerilediğini ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz çeyrekte açıklanan raporlara göre, 410.000 kişinin daha internet kullanıcısı olduğu görülüyor. İnterneti kullanmayanların genelde yaşlı insanlar oldukları da biliniyor.

Fakat bu yeni internet kullanıcılarının yüksek oranda 55 yaş ile 75 yaş arasında, bir kısmının da etkileyici bir şekilde 75 yaş ve üstünde olduğu da açıklanan veriler arasında.

17 Kasım 2011 Perşembe

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak TNT Canlı İzle

Canlı İzle
Volkan Konak'ın sunduğu Kuzeyin Oğlu Volkan Konak Cuma günü ekrana geliyor.

Volkan Konak, konser tadındaki programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ile TNT’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla hafızalara kazınan Volkan Konak, konser tadındaki programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ile TNT’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'a her hafta Türkiye’nin duygu yüklü sesleri konuk olacak. Canlı performansların yer alacağı programda birbirinden ünlü isimler yer alacak.

Volkan Konak, konserlerindeki kadar doğal ve samimi bir ortamda sunacağı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ile ekranların vazgeçilmezi olacak. Ünlü konukları ve muhteşem görselliği ile Kuzeyin Oğlu Volkan Konak izleyicilere TNT’de gerçek bir sanat şöleni yaşatacak.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, 18 Kasım'dan itibaren her Cuma 22:00'de TNT'de.

16 Kasım 2011 Çarşamba

Hırvatistan - Türkiye Maçını Canlı İzle - ATV HD

 
2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off Eleme Turu'nda play off ikinci maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda 3-0'ın rövanşında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. A Milliler Hiddink'in ilk maçtan tamamen farklı bir 11 çıkardığı karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını kaybetti.

2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu play off ikinci maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Hırvatistan ile karşı karşıya geldi.

Zagreb'in 32 bin kişilik Maksimir Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı ve Milli Takımımız 3-0 kaybettiği ilk maçın ardından Avrupa Şampiyonası'na gitme hakkını yitirdi.

İlk maçta gördükleri kartlardan dolayı cezalı, sakat ve 'kesik' yiyen isimlerin forma giymediği mücadelede A Milli Takımımız büyük bir değişimle çıktığı Zagreb deplasmanında gol bulamasa da 3-0'lık maçtan çok daha fazla mücadele ederek formanın hakkını verdi.

A Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde edememesinin ardından ise gözler başta Guus Hiddink ve Oğuz Çetin olmak üzere teknik kadroya çevrildi. Süreç neyi gösterecek bilinmez ancak bu şampiyonaya katılamamanın ülke futboluna ağır bir darbe vuracağı da yadsınamaz bir gerçek...

15 Kasım 2011 Salı

Leyla ile Mecnun Yeni Bölüm TRT 1 Canlı İzle

Aynı gün dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar...
Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.
Leyla ile Mecnun, TRT 1’de…

14 Kasım 2011 Pazartesi

Tropik Fırtına

Tropik Fırtına

Türü:Yabancı Sinema
Tarih-Saat:
14.11.2011  20:45
Tropic Thunder Oscar’a aday, 9 ödül ve 17 adaylığı olan bir film… Bir film ekibi, Vietnam savaşı anılarını çekmek için Güney Asya’ya gitmiştir. Henüz film çekimlerinin başındayken zamanlamada geri düşmüşler ve bütçelerini de çoktan aşmışlardır. Çaylak yönetmenin geçirdiği bir gün, oyuncular ve ekip haşhaş yetiştiren yerel uyuşturucu tacirlerinin saldırısına uğrar.Orijinal Adı : Tropic ThunderYönetmen : Ben StillerOyuncular : Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr.Yapım : 2008 Aksiyon

En ilginç 7 Google sürprizi!

Google'da saklı bu 7 sürpriz yumurta ile eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

Google'ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan "do a barrell roll" sürpriz yumurtası, herkesi şaşırtmıştı. Bu aramayı yaptığımızda arama sayfası kendi etrafında 360 derece dönüyordu. Bu, Google'ın internete sunduğu tek sürpriz tabi ki değil.

Google, bu sürprizleri sadece arama sayfasında değil Google Maps, Google Earth, YouTube ve Gmail gibi ürünlerinde de yapıyor. Bu yazımızda Google aramasında ortaya çıkan en ilginç 7 süpriz yumurtayı bir araya getirdik.

Do A Barrel Roll: İnternette arama yaparken bir savaş uçağında gibi hissetmek ister misiniz? "do a barrel roll" yazdığınızda tüm sayfanın döndüğünü göreceksiniz.

En yalnız sayı hanigisi: Google'a zor sorular sormaktan çekinmeyin. "What is the loneliest number" (en yalnız sayı hangisi) yazdığınızda Google'ın hesap makinesi, size "1" cevabını verecek.

Askew, gravity, recursion ve diğerleri

Askew: Google'da "Askew" veya "tilt" aramalarını yaptığınızda, sayfanın biraz yana yattığını fark edeceksiniz.

Google gravity: "Google gravity" yazın ve "Kendimi şanslı hissediyorum" düğmesine basın. Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz. İsterseniz fareniz yoluyla bu yığınla oynayabilirsiniz.

Recursion: "Kendini sonsuz olarak tekrar etme" anlamındaki bu sözcüğü arattığınızda, Google size aynı aramayı yapmanızı öneriyor.

Chuck Norris nerede: "Where is Chuck Norris?" yazarak arama yaptığınızda, www.nochucknorris.com sitesine yönlendirilerek "Google Chuck Norris'i aramayacak, çünkü siz Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur." mesajıyla karşılaşışıyorsunuz.

Pig Latin Google: https://www.google.com/webhp?hl=xx-piglatin adresinden bozuk latince kullanan Google'a erişmek mümkün. Bu adresten ise Google'ı Latince, Korsan ve Klingon dillerinde yapılandırmanız da mümkün.

12 Kasım 2011 Cumartesi

Behzat Ç. Yeni Bölüm Star TV Canlı İzle

Behzat Ç. Yeni Bölüm Star TV Canlı İzle
STAR TV'NİN FENOMEN DİZİSİ BEHÇAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ YENİ SEZON BÖLÜMLERİYLE PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR.


Star TV' de Pazar günleri ekrana gelen, ekranların beğenilen polisiye dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yeni bölümleriyle yine Pazar günü sevenleri ile buluşacak. Müthiş bir final bölümüyle 1. sezonu tamamladıktan sonra sinema versiyonu da çekilen ve halen sinema salonlarında seyirciyle buluşan Behzat Ç.'de heyecan kaldı yerden devam ediyor. Kızının katilini bulan Behzat Ç.'yi yeni dönemde de büyük sürprizler bekler. Yayın Saati: 22:00

National Geographic Channel Canlı İzle

►National Geographic Channel İzliyorsunuz.
►Tam Ekran Yapmak İçin Ekrana Çift Tıklayın.
►Yayın Açılmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz.

Hd Sinema Tv izle

►HD SİNEMA TV İZLİYORSUNUZ.
►Tam Ekran Yapmak İçin Simgeye Tıklayın.
►Yayın Açılmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz.

11 Kasım 2011 Cuma

Türkiye - Hırvatistan Maçı Star TV Canlı İzle

Canlı İzle
A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Play-off turunda Hırvatistan ile tarihi bir karşılaşmaya çıkıyor. 11 Kasım Cuma akşamı saat 21:05'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadele, Star TV'den canlı olarak yayınlanacak.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turundaki rakibi Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da gözler, elemelerin en golcü isimleri Arda Turan ve Burak Yılmaz'da.
MİLLİ TAKIM ZOR YENİLİYOR
Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım, son dönemdeki maçlarında zor yeniliyor.

Türk Milli Takımı, genelde son 8, iç sahada ise son 12 maçında sadece 1 kez rakiplerine mağlup oldu.

Milliler, 6'sı resmi, 2'si özel son 8 maçından 4'ünü kazandı, 3'ünde berabere kaldı, sadece Almanya'ya mağlup oldu.

İÇ SAHADA 12 MAÇTA TEK YENİLGİ
Türkiye, iç sahada ise son 12 maçında sadece 1 yenilgi aldı.

A Milliler, 1 Nisan 2009 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda İspanya'ya 2-1 yenildiği Dünya Kupası Eleme Grubu maçının ardından Türkiye sınırları içinde yaptığı 12 maçta 10 galibiyet alırken, Güney Kore ile berabere kaldı, sadece Almanya'ya mağlup oldu.

Euro Truck Simulator 2 Full İndir

Herkes gibi benimde merakla beklediğim Euro Truck Simulator 2 yi SCS Soft duyurdu. Aşağıda resimlerinide  göreceğiniz Euro Truck Simulator 2 bence görsel açıdan  müthiş bir oyun olmuş. Oyunun çok yakında çıkmasını bekliyoruz. Yazının devamında daha fazla ayrıntıya gireceğiz.

SCS Soft ilk Euro Truck Simulator ile yakaldığı başarıyı 2. oyun ile devam ettirmek istiyor. Bunun içinde oldukça güzel bir oyun yapmak istemiş ve başarmışlar. Oyunun ne zaman çıkacağı tam belli değil. Oyun çıktığı anda sizinle oyunun link lerini paylaşacağız.. Eğer sizde oyunu kaçırmak istemiyorsanız RSS mize abone olabilirsiniz.


Euro Truck ın ilk oyununda trafik oldukça saçma ileliyordu. Örneğin: araba önünüzde giderken birden  duruyor veya kırmızı ışıkta diğer araçlar yanınızdan geçiyor, sık trafik kazaları vb. hatalara karşı yeni bir teknoloji ile dur deniyor. AI teknolojisi ile artık oyun daha akıcı ve daha az hatalı olacak. Aşağıdaki test videosundan görebilirsiniz.

IE 10'a giren yeni özellik!

Internet Explorer'ın bir sonraki sürümü IE 10'da yer alacak bu özellik, bir ilk olacak!

İnternet Explorer 10'un ilk tarayıcı tabanlı "otomatik düzeltme" özelliğine sahip olacağı ortaya çıktı. Internet Explorer blog'unda anlatılan işlev, Windows 8'de sistem çapında çalışan yazım denetimi işlevini tamamlayacak.

Otomatik düzeltme, yanlış yazdığınız kelimeleri otomatik olarak düzeltmenize izin veriyor. Değişiklik hoşunuza gitmezse CTRL+Z tuşlarına basarak onu geri almak veya SHIFT+F10 ile işlev menüsüne erişmek mümkün. Son girdiğiniz kelime seçili dilde değilse, Internet Explorer sistem çapındaki yazım denetimine geçiyor ve size öneriler sunuyor.

Bu değişiklikleri Windows Developer Preview'daki Internet Explorer 10'da şimdi denemeniz mümkün. Sunulan en iyi işlevlerden bir tanesi ise, özel sözlüğünüzün bulut üzerinden eşitleniyor olması. Dolayısıyla Windows Live ID ile oturum açtığınız herhangi bir bilgisayardan sözlüğünüze erişebiliyorsunuz.

10 Kasım 2011 Perşembe

Donmadan İzle

Donmadan Tv İzle , Kesintisiz Tv İzle, Hd Tv İzle , Düşük Kalite Tv İzle, Tv izle , Atv ,Kanal D , Star Tv ,Show Tv ,Ntv ,Haber Türk ,Cnn Türk , İzle

Tv Yayın Akışı

►TV YAYIN AKIŞI
►Kanallar Kısmından İstediğiniz Kanalı Seçin.
►Program Türlerinden İstediğiniz Yayın Türünü Seçin.

9 Kasım 2011 Çarşamba

Türkiye - Hırvatistan Maçı NTV Canlı İzle

Canlı İzle
A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Play-off turunda Hırvatistan ile tarihi bir karşılaşmaya çıkıyor. 9 Kasım Cuma akşamı saat 21:05'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadele, NTV'den canlı olarak yayınlanacak.
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turundaki rakibi Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da gözler, elemelerin en golcü isimleri Arda Turan ve Burak Yılmaz'da.

MİLLİ TAKIM ZOR YENİLİYOR
Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım, son dönemdeki maçlarında zor yeniliyor.

Türk Milli Takımı, genelde son 8, iç sahada ise son 12 maçında sadece 1 kez rakiplerine mağlup oldu.

Milliler, 6'sı resmi, 2'si özel son 8 maçından 4'ünü kazandı, 3'ünde berabere kaldı, sadece Almanya'ya mağlup oldu.

İÇ SAHADA 12 MAÇTA TEK YENİLGİ
Türkiye, iç sahada ise son 12 maçında sadece 1 yenilgi aldı.

A Milliler, 1 Nisan 2009 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda İspanya'ya 2-1 yenildiği Dünya Kupası Eleme Grubu maçının ardından Türkiye sınırları içinde yaptığı 12 maçta 10 galibiyet alırken, Güney Kore ile berabere kaldı, sadece Almanya'ya mağlup oldu.

HD TV İzle Canlı Kesintisiz Donmadan

►İzlemek İstediğiniz Kanalın Logosuna Tıklayarak Canlı Olarak İzleyebilirsiniz!..
►Tam Ekran Yapmak İçin Ekrana Çift Tıklayın.
►Yayın Açılmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz.

8 Kasım 2011 Salı

Google Maps'te 10 ilginç yer!

Gerçekte görme şansımızın pek olmadığı bu ilginç yerler Google Maps'den kaçamadı!

Cesur bir gezgin olsanız bile, gezegenimizdeki bazı çılgın yerleri görmemiş olmamış şansınız hala olabilir. Bu yerlerden bazıları seyahate pek uygun olmayabilir, bazıları ise sadece garip olmasıyla dikkat çekebilir. Galerimizde Google Maps'in uydu görüntüsüne yakalanan 10 ilginç kuşbakışı haritayı bir araya getirdik.

Kim Milyoner Olmak İster Canlı İzle

Kim Milyoner Olmak İster?

Türü:Yarışma
Tarih-Saat:
08.11.2011  22:20
Oğuzcan Yüksek:Boğaziçi Üniversitesi İngilizce öğretmenliği mezunu olan Oğuzcan Yüksek yarışmaya kaldığı yerden devam ediyor. Hiçbir jokerini kullanmadan 15.000 TL’ye ulaşan Yüksek, milyoner olmaya büyük aday. Hedefi, ailesinin ev kredisini ödemek ve babasının emekli edebilmek. Yarışmaya birlikte geldiği iki kız arkadaşı Oğuzcan'a çok güveniyor. Oğuzcan arkadaşlarına verdiği Avrupa seyahati sözünü tutabilecek mi? Hiç joker kullanmadan barajı aşan Oğuzcan, bakalım iki bayramı bir arada yaşabilecek mi?“Kim Milyoner Olmak İster”, Kenan Işık’ın sunumuyla 8 Kasım Salı günü 22.20’de atv’de…

7 Kasım 2011 Pazartesi

Lig Özel Canlı İzle

 Lig Özel

Türü:Spor Programı
Tarih-Saat:
07.11.2011  23:59
Show TV sporseverleri, LİG ÖZEL’le ekran başına toplamaya devam ediyor…Lig TV, Lig Tv 2 ve Lig Tv 3’te yayınlanan Maraton, Hayatım Futbol, Quiz, Futbol Dergisi, Deplase Keyifler, 1 Yıldız 10 Gol ve Tutkumuz Futbol programlarının önemli bölümlerinin ekrana geleceği LİG ÖZEL|de ayrıca Brezilya Ligi ile Rusya Ligi özetleri de yer alacak.Show TV|de spor rüzgarı estirecek olan LİG ÖZEL, 7 Kasım Pazartesi gecesi saat 01.00’de Show Tv’de...

4 Kasım 2011 Cuma

Tenten - 3D

Herkesin Çocukluğunda İzlediği Dizi Şimdi Sinemalarda






Bir Çocuk Sevdim 10.Bölüm Kanal D Canlı İzle

Bir Çocuk Sevdim

Türü:Yerli Dizi
Tarih-Saat:
04.11.2011  20:00
Sinan, Mine’yi görmek ve olanları sormak istiyorKanal D’nin başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları sevilen dizisi “Bir Çocuk Sevdim”in bu akşam ekrana gelecek bölümü de izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Dizinin bu bölümünde; Sinan, Mine’nin evlendiğini öğreniyor. Bu durumu sineye çekme niyetinde olmayan Sinan, Mine’yi görüp neler olduğunu doğrudan ona sormak istiyor.Mine, sonunda Timur’la evlenir. Fakat asıl cehennem şimdi başlamaktadır. Babasını kimseyle paylaşmak istemeyen Merve, hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.Timur’a dair kendince umutlar besleyen Emine ise, kendini çok kötü hisseder. Kendine, Mine’ye, Timur’a, herkese öfkelidir. Birikmiş öfkesini boşaltmanın yollarını arar ve tanımadığı bir dünyaya adım atar. Ele güne karşı namusunu temizlemiş görünebilmek için kızını evlendiren Turan, hiç de mutlu değildir. Timur’la yüz yüze gelmeye bile dayanacak hali yoktur. Derdini açacak, içini dökecek birine ihtiyaç duyar. Ve kendini Sabahat’in yanında bulur. Sinan, Mine’nin evlendiğini öğrenir. Tabii ki bunu sineye çekecek değildir. Mine’yi görüp neler olduğunu doğrudan ona sormak ister. Öte yandan Timur, evlense de Mine’yi kolay kolay kontrol altında tutamayacağını daha ilk günden anlar.

3 Kasım 2011 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 135.Bölüm TNT Canlı İzle

TNT Kurtlar Vadisi Pusu 135. Bolum Canli izle - 3 Kasim 2011

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 135. bölümü, 3 Kasım Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak. İşte 135. bölümde yaşanacaklar:

Kara’yı karşısında gören Polat Alemdar ne yapacak? Kara, Polat’tan ne isteyecek? Kara’nın oğlunun Fikret’ten paraları aldığına inanan Kaşifoğlu, Polat’ın tuzağına düşecek mi? Kara, Beyefendi’yi neden ziyaret edecek?

Kaşifoğlu’nu sonunda ele geçiren Polat Alemdar, onu Yaşar’a teslim edecek mi? Kaşifoğlu, Polat’a neler anlatacak?

Zaza, Cevher’e nasıl ulaşacak? Yattığı hastanede hala kendine gelememiş olan Cevher, Zaza’ya başına gelenleri anlatabilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun aksiyon dolu 135. bölümü 3 Kasım Perşembe akşamı TNT’de olacak...

Türkülerimiz Van İçin Canlı İzle

Türkülerimiz Van İçin

Türü:Konser
Tarih-Saat:
03.11.2011  20:00
Türkiye’nin usta sanatçıları, türkülerini bu defa sadece Van için söyleyecek… 3 Kasım Perşembe akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde verilecek konser aynı anda Show TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Konserden elde edilecek tüm gelir deprem bölgesi Van’a bağışlanacak. Şişli Belediyesi ve Gişe Organizasyon’un desteğiyle Yavuz Bingöl, Zülfü Livaneli, Edip Akbayram, Volkan Konak, Kerem Alışık, Yeni Türkü, Zara, Belkıs Akkale, Arif Sağ, Erdal Erzincan, Mercan Erzincan, Cengiz Özkan, Gülay, Sevcan Orhan, Tolga Sağ, Pınar Sağ, Onur Akın, Suavi, Melike Demirağ, Mazlum Çimen, Arzu ve İzzet Altınmeşe, Van’daki depremzedeler için |Gideriz Van’a Doğru, Türkülerimiz Van İçin’ diyecekler. İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan bu konserde toplanan tüm gelir Türk Kızılayı aracılığıyla depremzedelere bağışlanacak.Oktay Kaynarca ve Songül Öden’nin sunuculuğunu üstleneceği gecenin başlangıcında sahneye Can Dündar, 1999 yılı depreminde enkaz altında sekiz saat kaldıktan sonra kurtarılan bir kız ile birlikte çıkacak. 1999 yılından Van depremine kadar neler öğrenmişiz konulu kısa bir film de hazırlayan Can Dündar sırasını daha sonra birbirinden değerli sanatçılara en güzel türkülerini söylemeleri için bırakacak.Gecenin sahne alacak sanatçılarından Yavuz Bingöl, geceye gelecek olan herkesin yanında depremzedelere göndermek bir adet battaniye ve çocuk maması getirmeleri için çağrıda bulundu. Toplanan eşyaların kapıda bekleyen tırlara yükleneceğini ve gecenin sonunda hep beraber Van’a uğurlanacağını belirten Bingöl |Nerede bir türkü söyleniyorsa oraya gidin. Oradan kimseye kötülük gelmez. Çünkü kötü insanların türküleri yoktur. Sadece iyi insanların türküleri vardır. 3 Kasım günü dayanışma ve yardımlaşma adına en güzel türküleri dinlemek için tüm iyi insanları bekliyoruz’ dedi.“Türkülerimiz Van İçin” 3 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de canlı yayınla Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…

Ana Haber Bülteni Akşam Haberlerini Canlı İzle


Ana Haber Bülteni Akşam Haberlerini Canlı İzle

TRT 1 Ana Haber Bülteni 19:00'da

ATV Ana Haber Bülteni 19:00'da

Kanal D Ana Haber Bülteni 19:00'da

Star Tv Ana Haber Bülteni 19:00'da

Tv8 Ana Haber Bülteni Haberaktif 18:00'da

Kanal 7 Ana Haber Bülteni 18:00'da

STV Ana Haber Bülteni 18:30'da

FOX Tv Ana Haber Bülteni 18:15'de

2 Kasım 2011 Çarşamba

Milyonları ekrana kilitledi

Kim milyoner olmak ister adlı yarışma programında bir yarışmacı 125 bin TL kazandı.





Tnt Hd Canlı İzle Donmadan Kesintisiz İzle

►TNT İZLİYORSUNUZ.
►Tam Ekran Yapmak İçin Simgeye Tıklayın.
►Yayın Açılmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz.

X-Men

X-Men

Türü:Yabancı Sinema
Tarih-Saat:
02.11.2011  21:30
Profesör Xaiver, istemleri dışında mutasyona uğramış gençleri bir okulda toplamıştır.X-Men’ olarak adlandırılan öğrencilerin görevi, yapay mutantların oluşturabileceği tehditlere karşı dünyayı korumaktır. Bu tehditlerin kaynağı, mutantların üstünlüğünü savunan magneto adlı bir diğer mutanttır. Xavier’in öğrencilerinden Rogue kaçırılınca, X-Men ekibi onu geri getirmek üzere Magneto’nun mutantlarına karşı mücadeleye girer. Tüm mutantlar, bir yandan da kendilerine karşı soykırım kampanyası yürüten senatör McKelly’le uğraşmak zorundadır. Oyuncular : Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna PaquinOrijinal adı: X-MenYönetmen: Bryan SingerYapım Yılı: 2000 ABDTür: Bilim KurguSüre: 104 dk

Mete magazincilere saldırdı!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de dün akşam heycan dolu dakikalar yaşandı.

Carolin, Soner'in peşinden bir dakika bile ayrılmadı. Yeni planında Aylin vardı. Aylin'i düşünür gibi davranan Carolin, Murat ve Soner'i yine karşı karşıya getirdi.

Mete patronunun kızı ile aşk dedikoduları nedeniyle magazin muhabirleriyle kavga etti. Yüzüne yumruk darbesi alan Mete'yi garson kız teselli etti. Grup arkadaşlarından da tepki gören Mete, Jale'ye sert tavrını gösterdi.
Cemile ise, genel kurul toplantısında Ali'yi görünce şoke oldu. Bakalım haftaya Ali ve Cemile arasında neler yaşanacak?

Sanal alemi karıştıran fotoğraf

Nerede ve ne zaman çekildiği belli değil... Ancak tam 48 asker cemaat halinde namaza duruyor... İşte bu kare resmen rekor kırıyor.

Cemaat halinde namaz kılan bir grup askerimizin fotoğrafı internet dünyasının yeni gündemi oldu. Sosyal paylaşım sitesi twitter'da yayılan karede, 48 asker düz bir damın üstünde, 5 saf halinde cemaat yaparak namaz kılarken görüntülendi.

Sanal alemi karıştıran fotoğraf "Mehmetçiklerimiz dağ başında namaz kılarken..." diyerek sunuldu.

Görüntü, "Askerimiz ibadetlerini her ortamda yapabilmeli ama bir bölük askerin açık hedef gibi, dışarıda namaz kılması ne kadar doğru" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Çok paylaşılan bu fotoğrafın nerede ve ne zaman çekildiği ise belli değil. Kamufulajlarının üst kısmını ve botlarını çıkarmış halde, bir yapının düz çatısına serilen kilimler üzerinde namaza duran askerlerin görüntüsü için sosyal paylaşım sitelerinde;

'En çok özlenen tablo', 'işte Türk askeri', 'Allah ordumuzu muzaffer kılsın' gibi yorumlar göze çarpıyor...

Sanal alemde rekor kıran bu fotoğraf ezberleri de bozacak gibi görünüyor.

İşte Twitter ve Facebook'a gelen bazı yorumlar;

Mahmut - Bu orduya kurban olurum ben

deran - namaz kılan askerler tedbirini alır ve öyle namaz kılar.yani nöbetçi nöbetini tutar ve yeterince askerde o namaz kılanların çevresinde tedbirini alır öyla namaz kılarlar.herkes orada toplanıp namaz kılmaz namazı değişmeli kılarlar ve ölüme de göz kırpmadan giderler niye garip geliyor anlamadım.

HÜSEYİN HIZ - işte çanakkale ruhu .bu yeniden dirilişimizin resmi olacak inşaallah allah cc ordumuzu her daim muzaffer kılsın

FİDAN - inşallah tüm kışlalarımızda isteyen paşasından erine kadar tabur imamı arkasında namazını kılacak.eskiden birliklerde tabur imamları vardı. askerin maneviyatını yükseltirdi

beyoglu1972 - işte peygamber ocagı bu

ismail ışık - allah bu askeri muzaffer eylesin işte mehmetcik muhammetcik ancak allaha ibadetle olunur öyle marşlarla şarkılarla türkülerle ac ac larla yoğrulan kalplerde iman olmaz allah bizleri doğru yola ulaştırsın

ali - işte özlenen tablo, allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

ismail erdem - benim ilk görmemde bir sok yasadim fakat sayet gercekse bu saf ve namaz kilinmasi bizim ordumuza kolay kolay bir sey olmaz yeterki bizler yaptigimizin farkinda olalim yeter allah yar ve yardimcilari olsun not.bundan sonra dualarin kabuludur.

mustafa - yıllardır namaz kılmayı iltica diye tanımlayan komutanlara asker layikligin bekcisidir diye din düşmanlıgı yapanlara bu ülkenin birer evladı olan mehmetlere sadece allahın huzuruna şehit olarak gitmeyi layık gören zihniyetlere allahın huzuruna secdeylede gidileceginin en güzel ispatı bu olsa gerek

ramazan coskun - simdi bu askerler namaz kilinca laiklik elden gittimi yoksa irtica hortladimi zaten normal olanda insanin kendi inancini yasamasidir bu fotograflari ozlemistik turk askeri inancli ve kahramandir rahatsiz olan varsa yaziklar olsun diyorum.

ULUSAL KANALLAR
ATV İZLE SHOW TV İZLE KANAL D İZLE STAR TV İZLE FOX TV İZLE
TRT 1 İZLE TRT HD İZLE TV8 İZLE KANALTÜRK İZLE FLASH TV İZLE
STV İZLE TV5 İZLE CNBC-E İZLE CİNE5 İZLE
TNT TV İZLE AKILLI TV İZLE PLANET SİNEMA İZLE PLANET TÜRK İZLE PLANET PEMBE İZLE HABER KANALLAR
NTV İZLE CNN TÜRK İZLE TV24 İZLE  İZLE BUGÜN TV İZLE
TRT HABER İZLE STV HABER İZLE TGRT HABER İZLE AHABER İZLE ÜLKE TV İZLE
TV NET İZLE SKY TÜRK İZLE TRT TÜRK İZLE BLOOMBERG İZLE 6NEWS İZLE SPOR KANALLARI
NTV SPOR İZLE TRT SPOR İZLE EUROSPORT İZLE TJK TV İZLE TAY TV İZLE
FB TV İZLE GS TV İZLE BJK TV İZLE LİG RADYO DİNLE NTV SPOR RADYO Müzik KANALLARI
KRAL TV İZLE POWER TÜRK İZLE NUMBER ONE İZLE TRT MÜZİK İZLE Yurdum Tv İZLEÇocuk KANALLARI
Cartoon Network İZLE Karamel Tv İZLE Minika Tv İZLE Planet Çocuk İZLE Yumurcak Tv İZLE
Trt Çocuk İZLE Trt Okul İZLE Çizgi Film Tv İZLE
Tv izle - Canlı Tv - Canlı Tv izle | Televizyon İzle | Televizyon Seyret | Ücretsiz İzle | Online İzle | Tv Seyret | Tv Kanalları | Bedava Tv İzle |Rss | Chat | Şarkı Dinle Canlı Tv güncel blog Sohbet